Cookies

Insunlight používá soubory cookie na stránkách insunlight.cz. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s naším používáním souborů cookie.


Naše zásady pro soubory cookie vysvětlují definici a povahu souborů cookie, naše používání souborů cookie, způsob, jakým mohou třetí strany, se kterými jsme partnerem, používat soubory cookie na naší platformě, vaše volby týkající se souborů cookie a další informace o souborech cookie.

Co jsou soubory cookie?
Ve snaze zlepšit naše služby tím, že budou pro uživatele relevantnější, používáme soubory cookie, což jsou malé kousky textu, které ukládají informace ve vašem prohlížeči a běžně se používají k rozlišení jednotlivých uživatelů, nikoli však jejich konkrétních osob. Soubor cookie uchovává informace po určitou omezenou dobu a je relevantní pro stránky navštívené jednotlivcem. Díky souborům cookie jsme schopni nabídnout vlastní uživatelskou zkušenost, která se neustále přizpůsobuje srozumitelné povaze uživatele a nabízí snadnější navigaci s reklamami přizpůsobenými uživatelským preferencím.

Více informací k nahlédnutí naleznete zde. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak se soubory cookie používají pro cílenou reklamu, podívejte se sem.


Používání souborů cookie Insunlight
Z hlediska času používá Insunlight dva různé typy souborů cookie: „relace“ a „trvalé“. Soubory cookie relací jsou dočasně uloženy ve vašem prohlížeči, zatímco uživatel aktivně komunikuje se stránkou, a jsou smazány po uzavření prohlížeče.

Trvalé soubory cookie zůstávají uloženy v prohlížeči uživatele, dokud je uživatel ručně nesmaže.

Tyto soubory cookie se nepoužívají ke shromažďování informací o jednotlivých uživatelích, a proto není možné zjistit identitu uživatele jejich vyšetřováním.



Pokud jde o funkčnost webových stránek, Insunlight používá pět různých typů:

  • Nezbytné soubory cookie pro ověřování uživatelů a zabránění podvodnému používání uživatelských účtů.
  • Analytické soubory cookie k pochopení chování návštěvníků na našich stránkách.
  • Remarketingové soubory cookie k personalizaci obsahu zobrazovaných reklam.
  • Konverzní cookies pro vyhodnocení výkonu jednotlivých prodejních kanálů.
  • Sledovací soubory cookie v kombinaci s konverzními soubory cookie k analýze prodejních kanálů a pomáhají nám při zlepšování uživatelské zkušenosti.



Soubory cookie třetích stran
Kromě našich vlastních souborů cookie můžeme také používat různé soubory cookie třetích stran k hlášení statistik používání na našich stránkách, zobrazování reklam na našich stránkách a jejich prostřednictvím atd.

Jaké jsou vaše možnosti týkající se souborů cookie
Pokud si přejete smazat cookies, dejte prosím svému webovému prohlížeči pokyn, aby cookies vymazal nebo odmítl. Návod najdete zde.

Upozorňujeme však, že pokud vymažete soubory cookie nebo je odmítnete přijmout, možná nebudete moci používat všechny funkce, které nabízíme, nebudete moci uložit své preference a některé z našich stránek se nemusí zobrazit správně.

 

 

Zásady práce s vašimi údaji

Společnost Insunlight

Provozujeme e-shop na webových stránkách Insunlight.cz

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

  1. Zpracování osobních údajů
  1. Zpracování osobních údajů v případě použití objednávkového formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím objednávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, e-mailová adresa a mobil.

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 180 dní od naší poslední komunikace. 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, mobil.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů. 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

1 rok od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu.

  1. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Insunlight
  • společnosti podílející se na expedici plateb DPD
  • poskytovatel e-mailingové služby – Mailchimp

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

  1. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti ne/máme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti ne/dochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás.

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1.1.2022